Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Riverside Garden Resort 4*

Kirenija, Kipar Adresa: Telefon: Web: http://www.riversideholidayvillage.com/

od 439 eur

HotelSve uključenoU blizini plažeMORE 

Opis

Severni Kipar, Kirenija, Alsancak. Oko 12 km zapadno od Kirenije, oko 85 km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotelski kompleks je otvoren 1990. godine, a poslednji put renoviran 2015. Zauzima površinu od 80.000 m² i sastoji se iz dva dela, Riverside Premium hotela (otvoren 2014. godine), sa 150 moderno uređenih soba i Riverside Villas & Bungalows dela sa ukupno 66 vila i bungalova sa 204 ležaja.

Hotel poseduje glavni restoran (“The New Grand Restaurant“), à la carte restoran, dva bara.

Za decu su tu aqua park sa četiri tobogana (od toga dva za malu decu) i igralište.

Plaža

Hotel koristi peščanu plažu Incirli do koje besplatno vozi shuttle bus više puta u toku dana. Na plaži je besplatno korišćenje ležaljki, suncobrana, tuševa i kabina.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Soft All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) koji se služe u glavnom restoranu. Po ovom konceptu alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje dostupna su samo uz obroke i u Pool baru od 10:00-22:00.

Plaća se: piće i hrana na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i sve van koncepta, po hotelskim pravilima.

Sobe

Standardna soba:  kupatilo sa tušem, fen za kosu, satelitska TV, ketler, klima uređaj, balkon ili terasa, keramički pod ili parket. Vile i bungalovi pored pomenutog imaju i mini kuhinju, sa frižiderom. Premium hotelske sobe imaju jacuzzi. Krevetac za bebu je dostupan na zahtev.

Plaća se: telefon, mini bar, sef (nalazi se na recepciji), Wi-Fi internet.

Ostali sadržaji

Aqua park, bazen za decu i odrasle sa 4 tobogana, olimpijski bazen, raznovrsni animacioni programi u Ranch baru tokom letnje sezone, besplatan Wi-Fi internet u Ranch baru, bilijar, stoni fudbal, teren za odbojku.

Plaća se: sauna, jacuzzi, masaže, Wi-Fi internet u javnim prostorima i sobama, market, iznajmljivanje automobila i bicikala, servis za pranje veša, lekar, čuvanje dece, oprema za tenis, shuttle servis do Kirenije.

Sadržaj

PROGRAM PUTOVANJA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA – PAKET ARANŽMAN OD 29.05.2016.


1. DAN BEOGRAD – LARNAKA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ispred šaltera agencije „1 A Travel“ dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Larnaku. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 – 7, 10, 11 i 14. DAN

KIRENIJA, FAMAGUSTA, AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL ILI PAFOS

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

 

POSLEDNJI (8,11,12 i 15) DAN LARNAKA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

 Individualna putovanja za Kipar se organizuju u periodu od 23.11.2015. do 29.05.2016. na onovu zahteva putnika i predstavljaju kombinaciju dve ili više usluga, koje se nalaze u ponudi organizatora.

Obuhvata

U slučaju individualnog putovanja, u zavisnosti od potreba putnika, program može uključivati jednu ili više izabranih usluga koje nudi Organizator putovanja (smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge za izabrani broj noćenja, avio prevoz kod izabranog avio prevoznika, transfer aerodrom-hotel-aerodrom…)

 

Za aranžmane od 29.05.2016.:

* Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd.

* Ručni prtljag dimenzija do 56x45x25cm do 10 kg

* 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 32 kg

* Transfer aerodrom – hotel – aerodrom

* 7, 10, 11 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu

* Usluge predstavnika na Kipru

* Troškove organizacije putovanja

Ne obuhvata

* Za aranžmane od 29.05.2016. – Avio takse trenutno 36€, (ukupno 17€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 19€ taksa aerodroma Larnaka, kao i YQ taksa trenutno 0€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

* Deca do 2 godine plaćaju 79€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

* Dinarski deo u iznosu od 3.000,00 dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)

* Putno zdravstveno osiguranje

* Aerodromske takse ukoliko je putnik izabrao uslugu avio prevoza za individualno putovanje

* Ostale neugovorene usluge

* Fakultativne izlete

* Individualne troškove

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Uslovi Placanja:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EFG Eurobank za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50 % od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).

Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Longituda: 33.202920
Latituda: 35.339703

Trazeni tip sobe se radi na upit. Molim Vas da nas kontaktirate e-mailom - hobbit_travel@eunet.rs

Period važenja

od 08.03.2016 do 31.10.2016