Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Royal Apollonia 5*

Limasol, Kipar Adresa: Telefon: Web: www.theroyalapollonia.com

od 709 eur

HotelNoćenje sa doručkomNa plažiMORE 

Opis

Južni Kipar, Limasol, na peščanoj plaži. Oko 5 km od centra Limasola, oko 70 km od aerodroma Larnaka, oko 18 km od Apolonovog hrama

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1972. godine a poslednji put kompletno renoviran 2013. godine. Ima ukupno 204 moderno opremljene sobe i nalazi se u srcu turističkog dela Limasola.

Gostima su na raspolaganju 4 restorana (glavni restoran – “Dionysos“, japanski – “Akakiko“, italijanski – “Cos’ Altro“, “Thalassaki“ taverna) i 2 bara (“Aphrodite Lounge“ and “Terrace i Ocean Blue”)

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži.  Korišćenje suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje. Korišćenje peškira je uz depozit.


Hrana i piće

Usluga je noćenje s doručkom, polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela) i Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine.

Plaća se:  Kod usluge noćenje s doručkom i polupansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge Ultra All Inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Sobe

Standardna soba: kupatilo, balkon, klima uređaj, satelitska TV, fen za kosu, aparat za čaj i kafu.

Plaća se: Wi-Fi internet (besplatan je samo u lobiju), mini bar, sef i room service.

Ostali sadržaji

3 konferencijske sale, otvoreni bazen, bazen za decu, dečiji klub sa animacijom, Royal Spa (bazen, sauna, parno kupatilo), prodavnica suvenira.

Sadržaj

PROGRAM PUTOVANJA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA – PAKET ARANŽMAN OD 29.05.2016.


1. DAN BEOGRAD – LARNAKA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ispred šaltera agencije „1 A Travel“ dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Larnaku. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 – 7, 10, 11 i 14. DAN

KIRENIJA, FAMAGUSTA, AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL ILI PAFOS

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

 

POSLEDNJI (8,11,12 i 15) DAN LARNAKA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

 Individualna putovanja za Kipar se organizuju u periodu od 23.11.2015. do 29.05.2016. na onovu zahteva putnika i predstavljaju kombinaciju dve ili više usluga, koje se nalaze u ponudi organizatora.

Obuhvata

U slučaju individualnog putovanja, u zavisnosti od potreba putnika, program može uključivati jednu ili više izabranih usluga koje nudi Organizator putovanja (smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge za izabrani broj noćenja, avio prevoz kod izabranog avio prevoznika, transfer aerodrom-hotel-aerodrom…)

 

Za aranžmane od 29.05.2016.:

* Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd.

* Ručni prtljag dimenzija do 56x45x25cm do 10 kg

* 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 32 kg

* Transfer aerodrom – hotel – aerodrom

* 7, 10, 11 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu

* Usluge predstavnika na Kipru

* Troškove organizacije putovanja

Ne obuhvata

* Za aranžmane od 29.05.2016. – Avio takse trenutno 36€, (ukupno 17€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 19€ taksa aerodroma Larnaka, kao i YQ taksa trenutno 0€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

* Deca do 2 godine plaćaju 79€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

* Dinarski deo u iznosu od 3.000,00 dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)

* Putno zdravstveno osiguranje

* Aerodromske takse ukoliko je putnik izabrao uslugu avio prevoza za individualno putovanje

* Ostale neugovorene usluge

* Fakultativne izlete

* Individualne troškove

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Uslovi Placanja:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EFG Eurobank za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50 % od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).

Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Longituda: 33.094841
Latituda: 34.698007

Trazeni tip sobe se radi na upit. Molim Vas da nas kontaktirate e-mailom - hobbit_travel@eunet.rs

Period važenja

od 10.03.2016 do 31.10.2016