Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Coral Beach Hotel & Resort 5*

Pafos, Kipar Adresa: Telefon: Web: www.coral.com.cy

od 849 eur

HotelPolupansionNa plažiMORE 

Opis

Južni Kipar, Pafos, Coral Bay, na plaži. Oko 15 km od Pafosa, oko 150 km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel ima ukupno 422 sobe, 6 restorana od kojih je 4 à la carte restorana (kiparski, italijanski, francuski i riblji), 5 barova („Odyssey nightclub“, „Dionyssos“ lobby Bar, „Poseidon Pool Bar“,  „Limani Taverna“ i „Beach“ bar).

Za decu su tu dva dečija bazena, mini klub, igralište, različite animacije za sve uzraste tokom visoke sezone.

Plaža

Hotel ima svoju 400 m dugu peščanu plažu na kojoj je korišćenje suncobrana, ležaljki i dušeka besplatno.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu polupansiona – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), kafa, čaj, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: kod usluge polupansion: sva pića uz obroke, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge All Inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Sobe

Standardna soba: balkon, pogled na more ili delimičan pogled na more ili baštu, satelitska TV, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, centralna klima.

Plaća se:  telefon, sef,  Wi-Fi internet i mini bar.

Spa & Wellness

Spa centar – Ethisis Health & Beauty Spa, teretana.

Plaća se: jacuzzi.

Sport i zabava

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazen, škola ronjenja, fitness centar, teniski teren, skvoš, bilijar, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, umetnička radionica, Wi-Fi internet.

Plaća se: Osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, kompjuterske igrice.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Sadržaj

PROGRAM PUTOVANJA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA – PAKET ARANŽMAN OD 29.05.2016.


1. DAN BEOGRAD – LARNAKA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ispred šaltera agencije „1 A Travel“ dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Larnaku. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 – 7, 10, 11 i 14. DAN

KIRENIJA, FAMAGUSTA, AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL ILI PAFOS

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

 

POSLEDNJI (8,11,12 i 15) DAN LARNAKA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

 Individualna putovanja za Kipar se organizuju u periodu od 23.11.2015. do 29.05.2016. na onovu zahteva putnika i predstavljaju kombinaciju dve ili više usluga, koje se nalaze u ponudi organizatora.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Uslovi Placanja:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EFG Eurobank za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50 % od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).

Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Longituda: 32.362351
Latituda: 34.857505

Trazeni tip sobe se radi na upit. Molim Vas da nas kontaktirate e-mailom hobbit_travel@eunet.rs

Koje su prednosti rezervisanja aranžmana preko agencije?

Mi štedimo Vaše vreme

Kompletnu ponudu bez skrivenih troškova dobijate u roku od 24h

Ponudu prilagođavamo Vašim potrebama, navikama i budžetu

Imamo individualan i posvećen pristup svakom klijentu

Rezervisanjem preko naših sistema možete ostvariti značajne uštede (često smo povoljniji od online pretraživača)


Period važenja

od 10.03.2016 do 31.10.2016