Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Hotel Izvor 5*

Arandjelovac, Srbija Adresa: Telefon: Web: http://www.a-hotel-izvor.com/

od 5000 rsd

HotelNoćenje sa doručkomCentarBANJE 

Opis

O Aranđelovcu

Aranđelovac, smešten u srcu Šumadije, u podnožju planine Bukulja, najpoznatiji je po blagotvornosti kisele vode. Naziv mu je dao knjaz srpski Miloš Obrenović.

Aranđelovac je takođe poznat i po velelepnom parku Bukovičke banje sa stalnom postavkom mermernih skulptura, najpoznatijih domaćih i svetskih autora. Bukovička banja ove godine obeležava dva veka postojanja. U parku se nalazi hotel „Staro zdanje“- građevina stara preko 150 godina koja potiče iz vremena dinastije Obrenović, hotel “Šumadija”, “Specijalna bolnica” i paviljon knjaza Miloša sa nekoliko izvora mineralne vode.

Aranđelovački muzej ima svoju stalnu postavku kojoj pripada Risovačka pećina, otkrivena 1953. godine,  na samom ulazu u grad, iz kamenog doba paleolita (pre 40.000 godina), u kojoj je živeo pračovek-neandertalac sa pećinskim lavovima, medvedima i risovima. U blizini pećine se nalazi i etno-kuća.

Orašac, koji se nalazi 6 km od Aranđelovca, čuven je po Marićevića jaruzi gde je 15. ferbuara 1804. godine počeo Prvi srpski ustanak protiv Otomanske imperije, a Karađorđe izabran za vođu ustanka. Tu je i podignut spomenik ustanicima iz Prvog srpskog ustanka. Pored istorijske tradicije, Orašac je ove godine proglašen za najuspešnije selo u Srbiji.

Manastir Svetog Arhangela Mihaila je nekadašnji srednjevekovni manastir, a danas parohijski hram sela Brezovac kod Aranđelovca.

Na vrhu Oplenca, u Topoli, udaljenoj 12 km od Aranđelovca nalazi se crkva Svetog Đorđa sa najlepšim freskama u mozaiku iz svih srpskih manastira i kriptom u suterenu u kojoj počivaju pripadnici dinastije Karađorđević. Crkva je zadužbina Kralja Petra I Karađorđevića, a završio ju je 1932. godine kralj ujedinitelj Aleksandar Karađorđević. Turisti mogu posetiti muzej kuću kralja Petra sa izložbenim postavkama, kao i muzej-konak Karađorđa Petrovića  iz 1804,  staru crkvu i letnjikovac.

Nedaleko odatle se nalaze i srednjevekovni manastiri: Voljavča, Nikolje i Blagoveštenje, manastir Brezovac, zadužbina Despota Đurađa Brankovića iz 1444,  kao i grobna mesta Despota Stefana Lazarevića i poslednjeg srpskog Despota Pavla Bakića iz 1537.

Ovaj kraj je takođe poznat i po nekoliko vinarija sa podrumima i dugom tradicijom.

Sadržaj

Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km. 

Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija. 

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima,  dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje  u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”! 

Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.

Spa & wellness

SPA & Wellness programi u hotelu “Izvor” su idealni za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma i povećanje energije. Oni greju organizam i podstiču stvaranje serotonina – hormona sreće. 

SPA & Wellness programi hotela “Izvor” obuhvataju sledeće sadržaje: 

- Veliki centralni zatvoreni bazen (30ºC)

- Spoljašnji bazen sa barom u vodi

- Spoljašnji dečiji bazen

- Dva zatvorena dečija bazena 

- Hidromasažna kada

- Turska banja (38ºC)

- Bazen za odmaranje (36ºC)

- Relaks soba sa himalajskom solju 

- Bio sauna

- Ruska banja

- Parno kupatilo

- Tepidarijumi

- Vichy masaža

- Finska suva sauna

- Soba za masažu

- Soba za tretmane lica i tela

- Veseli tuševi sa zvučnim i svetlosnim efektima ("Sibirska noć", "Karipska oluja" i "Kišna magla") 

Za goste hotela korišćenje Spa & Wellness centra je besplatno.

Radno vreme Wellness centra je 08:00 - 21:00h.


Longituda: 20.548562
Latituda: 44.308773

Trazeni tip sobe se radi na upit. Molim Vas da nas kontaktirate e-mailom - hobbit_travel@eunet.rs

Usluge

Osim noćenja sa doručkom i večerom, hotel nudi raznovrsne sadržaje u ekskluzivno opremljenim prostorima:

- Kongresni centar - opširnije »

- Restorani - opširnije »

- Lobby bar - opširnije »

- Internet kafe - opširnije »

- SPA & Wellness centar  - opširnije »

- Aqua park

- Fitnes centar - opširnije »

- Dečija igraonica  i PC igraonica - opširnije »

- Spoljašnja dečija igrališta 

- Kuglana sa barom 

- Program sezonskih animacija - opširnije »

- Bilijar

- Stoni tenis

- Sportski tereni

- Room service od 00:00 – 24:00 

- Mini bar 

- Direktna telefonska linija u sobama (VOIP telefoni)

- Besplatan Wireless Internet

- Sefovi u sobama

- LCD tv

- Osoblje sa znanjem više stranih jezika

- Uslužno pranje i peglanje veša

- Obezbeđen parking uz sam objekat

- Prevoz do aerodroma  

- Organizovanje izleta (Risovača, Orašac, Oplenac, vinarije u okolini...)

- Concierge

- Lekar i zubar

- Bankomat i menjačnica


Period važenja

od 10.03.2016 do 31.12.2017