Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredviđeni zdravstveni problemi mogu vam poremetiti planove. Delta Generali Osiguranje pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevaziđete.

Ukoliko vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest, ili se ukaže potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, uz polisu međunarodnog putnog osiguranja Delta Generali bićete potpuno zbrinuti. Ovaj tretman omogućuje vam Dežurni centar asistentske kompanije Europ Assistance.

Polisa Delta Generali Osiguranja predstavlja sredstvo plaćanja hitnih medicinskih usluga na putovanju i tokom boravka u inostranstvu. Aktivira se pozivanjem Call centra, čiji se broj nalazi na polisi, ili davanjem lokalnom lekaru ili medicinskoj ustanovi na uvid. Za više informacija o načinu upotrebe polise kliknite ovde.

Polisa može glasiti na osiguranika, a istom polisom mogu se osigurati i članovi porodice ili grupa putnika. Moguće je osigurati se i na duži period, tokom kojeg se više puta odlazi na željenu destinaciju. Za više informacija o vrstama polisa kliknite ovde.

U zavisnosti od odabranog pokrića, usluge Delta Generali međunarodnog putnog osiguranja mogu se pored medicinske pomoći, proširiti i na usluge kao što su upućivanje na najbližu šlep službu, advokata, novčane pozajmice u slučaju razbojništva. Za više informacija o nivoima putne i pravne asistencije kliknite ovde.

Pored nivoa pokrića, na cenu polise utiče i destinacija, broj dana koji planirate da provedete u inostranstvu, godište, kao i to da li putujete poslovno ili turistički.

Posebne pogodnosti imaju korisnici platnih kartica Banke Intesa, UniCredit banke i Univerzal banke, koji uz platne kartice dobijaju i Asistentske kartice. Time im je omogućeno besplatno međunarodno putno osiguranje.

Skijašima je za putovanje u inostranstvo na raspolaganju Delta Generali SKI osiguranje. Ovo osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja bolesti ili povreda u inostranstvu.

Polisu Delta Generali međunarodnog putnog osiguranja možete kupiti u filijalama Delta Generali Osiguranja i u više od 300 turističkih agencija širom Srbije, sa kojima sarađujemo.

Delta Generali Osiguranje može da se pohvali redovnom isplatom osiguranih slučajeva, brzinom pružanja pomoći na licu mesta i stručnim timom koji je spreman da odgovori na sve zahteve osiguranika.