Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Napomena o privatnosti

Agencija Hobbit Travel shvata da Vi vodite računa o tome kako se koriste i kako se raspolaže Vašim ličnim podacima i mi cenimo Vaše poverenje i uveravamo Vas da će se s Vašim podacima postupati vrlo pažljivo. Ova Pravila opisuju našu zaštitu Vaših podataka i privatnosti podataka uopšte.

Agencija Hobbit Travel se obavezuje da će čuvati privatnost ličnih podataka svih naših kupaca i ostalih partnera, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka..
Koje lične podatke o Vama i ostalim kupcima prikuplja agencija Hobbit Travel?

Podaci koje skupljamo od kupaca i korisnika sajta pomažu nam da prilagodimo i personaliziramo sadržaje i sve vreme poboljšavamo naše usluge i time činimo Vašu kupovinu što ugodnijom. Podaci koje prikupljamo su:

Informacije koje nam Vi dajete:

Agencija Hobbit Travel dobija podatke koje Vi upišete na web sajtu ili nam ih date na bilo koji drugi način. Vi sami možete odabrati da ne date neke podatke, ali tada smanjujete mogućnost da Vam pružimo mnoge mogućnosti našeg sajta. Agencija Hobbit Travel koristi informacije koje ste nam Vi dali za svrhe kao što su odgovaranja na Vaše zahteve, poboljšanje Vaših iskustava kupovine u budućnosti, unapredjenje našeg sajta, te komunikacije s Vama.

Većinu ovakvih podataka predajete kada pretražujete sadržaje, hotelski smeštaj, postavljate komentare ili komunicirate sa našim call centrom, predajete podatke o firmi kada plaćate usluge. Kao rezultat ovih akcija Vi nam možete dati informacije kao što su Vaše ime, adresa, telefonske brojeve, brojeve pasoša, informacije o drugim osobama za koje uslužno kupujete avio karte i hotelski smeštaj uključujući adresu,telefonske brojeve,brojeve pasosa itd.

Automatske informacije

Agencija Hobbit Travel primaju odredjene informacije uvek kada pristupate našem sajtu. Na primer, kao mnogi sajtovi, koristimo cookie-je i tako prikupljamo odredjene informacije kada Vaš browser pristupi sajtu. Veliki broj kompanija pruža alate izradjene za posebnu svrhu anonimnog pretraživanja web-a.

Primeri informacija, koje prikupljamo ili možemo prikupljati te analiziramo uključuju:

  • Internet protocol (IP) adresu koju koristite za spajanje Vašeg kompijutera na internet
  • Email adresu
  • informacije o računaru i web browseru kao što su tip browsera i verzija
  • celi Uniform Resource Locator (URL) koliko klikova  kroz i od našeg web sajta, uključujući datum i   vreme
  • broj cookie-a
  • stranice koje ste gledali,koliko ste se zadržavali na njima
  • telefonski broj s kojeg ste pozivali naš call centar

Prilikom poseta sajta možemo koristiti softverske alate kao što je JavaScript kako bismo prikupljali informacije o poseti, uključujući vreme traženja stranica, greške prilikom pregleda stranica i downloadiranja, dužina pregleda odredjenih stranica i metode za odlazak sa stranice web sajta.

E-mail komunikacije

Kako bismo postigli veću korisnost i interesantnost e-mail komunikacija, ponekad znamo zatražiti potvrdu kada otvorite e-mail poruku.

Informacije o našim kupcima i firmama, ostalim partnerima i drugim klijentima veoma su bitan deo našeg posla. Agencija Hobbit Travel se ne bavi ustupanjem tih informacija drugim zainteresovanim stranama. 

Kakve su moje opcije izbora u pružanju informacija?

Vi uvek možete odabrati da ne pružite informacije, iako one mogu biti nužne za zaključenje kupovine ili za pristup do narednih funkcija

Uslovi korišćenja, napomene i revizije

Za uslove korišćenja  sajta www.hobbittravel.co.rs ili bilo koje firme koja radi u sklopu  nase agencije, merodavni su ovi uslovi korišćenja i pravila zaštite privatnosti. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme oko privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate sa detaljnim informacijama, kako bismo Vam mogli probati pomoći i razrešiti  nedoumice.